Vi̇deo İzleme Si̇stemleri̇
20 Mart 2022, Pazar
Video İzleme Sistemleri
Video İzleme Sistemleri

Video izleme çözümleri konusunda sunduğu üstün teknolojisi ve deneyimi Sensormatic'in bu alanda da pazar lideri olmasını sağlıyor.

Sunduğumuz geniş çözüm seçenekleri ve uzmanlığımız sayesinde geçiş kontrol, yangın algılama ve alarm sistemleri ile doğrudan entegrasyon sağlanabiliyor.

Neden Video İzleme Sistemleri Tercih Edilmeli

Bunların yanı sıra, yeni nesil yazılımlar ve video izleme sistemine entegre olan Gelişmiş Video Analitik çözümleri sayesinde, basit video izlemenin dışında gelişmiş görevleri tanımlayarak, isteğe yönelik aramalarla amaca daha kolay ulaşım sağlanıyor.

Video izleme sistemleri, örülen güvenlik duvarının en temelinde bulunuyor. Sağlam temel unsur, diğer sistemlerin devamlılığı için önemli bir fırsat sağlıyor. Bu alanda American Dynamics, Avigilon, Ag Neovo ve Bosch gibi dünyanın önemli üreticileri ile çözümler sunuyor.

Video İzleme Sistemlerinin yanı sıra güvenlik ihlali durumları ile daha kolay başa çıkabilmek için video analiz sistemleri, AVM, otopark, otel ve ofis gibi kalabalık alanlar için IP video sistemleri, analog HD video sistemleri, plaka tanıma sistemleri, araç altı izleme sistemleri ile %100 üstün teknolojiyle çalışan elektronik güvenlik hizmetlerini de Sensormatic bünyesinde bulabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın